Annons

Gunvor Dahlqvist i Taberg är en av de mest flitiga fotograferna som skickar in sina bilder till Jnytt. Denna månad drog vi en av hennes fina bilder, Tove och Alma i blåbärsskogen. till vinnare av fyra biobiljetter.

– Jag är en glad pensionär, snart 67 år, och bor i Taberg tillsammans med min man Håkan. Jag har alltid tyckt om att fotografera på amatörnivå, berättar hon för Jnytt.

Annons

– Eftersom jag vistas mycket i naturen blir det många bilder därifrån, men även i stadsmiljöer. Jag har tre barnbarn och klart att det är väldigt roligt att ta kort på dem. Bilden på Tove 5 år och Alma 1 år är tagen då hela familjen var ute och plockade blåbär i skogen utanför Taberg söndagen den 31 juli.

Fota hemma hos dig

Under september så drar vi igång ett nytt tema. Denna gång heter det "hemma hos mig"

Skicka in bilder från där du bor, det kan vara den där snygga stolen du målat, katastrofen i köket efter festen. Trädgården som prunkar med höstfrukter och blommor, kalaset då sonen fyller år, den trånga studentlyan med mera. Du sätter gränserna för fantasin.

I slutet av månaden drar vi en vinnare som får fyra biobiljetter. Kom ihåg att det inte är någon tävling där det bästa fotot väljs ut. Hos oss är alla bilder snygga och vi drar slumpmässigt en vinnare. Din bild kan även komma att pryda huvudet på vår Facebooksida. Kom ihåg att berätta var bilden är tagen och vem som är fotograf.

Skicka in dina bilder här!