Annons

- Jag är mycket glad nu när Joachim vill fortsätta Hallbys satsning med vårt damlag. Det är viktigt med kontinuitet för att fortsätta utvecklingen på våra spelare. Joachim är med sin breda kompetens en nyckelperson som inspirerar hela föreningen att utveckla en träningskultur som vi kommer att ha nytta av över tid, säger Johan Storm, ordförande i Hallby Handboll.

Joachim Löfstedt är lika nöjd han.

- Jag är väldigt nyfiken på vad framtiden kan leda till med vårt lag, det finns en enorm potential i föreningen och spelarna som jag gärna vill vara delaktig i, säger han i ett pressmeddelande.

- Den främsta anledning till att jag fortsätter som tränare är att jag får möjligheten att utveckla individer som har samma passion för handbollen som jag har.

Lagkaptenen stannar

Frida Högrell blir kvar i Hallby.
Foto: IF Hallby/Pressbild

Förutom att tränare Löfsedt har förlängt sitt kontrakt står det även klart att lagkapten Frida Högrell blir klubben trogen. Hennes nya kontrakt är skrivet över en säsong.

Annons

– När Joachim Löfstedt kritade på ett nytt kontrakt var det ett självklart val för mig. Jag tycker han är en väldigt bra tränare som har utvecklat samtliga spelare på ett positivt sätt. Det är riktigt roligt att vi är klara för allsvenskan nästa säsong. Det kommer att bli en tuff försäsong som innebär att vi kommer att vara väl förberedda till allsvenskan. Men först ska vi spela klart serien och därefter njuta av vårt avancemang, säger Högrell.