Annons

Tänk när sommarsemestern äntligen kommer med värme, frihet, lek och bad. Det är vad redaktionen tycker att den här bilden symboliserar och därför blev vi glada då slumpen gjorde att det blev juli månads vinnarbild.

Annons

Bilden är tagen av Josefine Törnqvist från Fredriksdal då hon var på besök på ett utomhusbad i Borås den 22:a juli. Det är Josefines femåriga dotter Kendra som plaskar i bassängen.

– Vi var på semester i Borås och valde att bada en av dagarna, sex timmar var hon i vattnet med 15 minuters paus för att äta, berättar Josefine som brukar ha mobilkameran i högsta hugg och ta bilder på främst barnen.

Tack - nu kör vi igen

Ni har varit så fantastiska på att skicka in sommarbilder vi har fått in närmare 300 bilder, allt från härliga badbilder till vackra solnedgångar, stilla sjöar, barn och djur. Vi är jätteglada över att ni har delat med er.

Eftersom gensvaret varit så stort så kör vi sommarbilder även under augusti. Välkomna att skicka in och dela med er av sommaren, kanske kan vi räkna med en eller annan kräfta?

Även här drar vi en vinnare som får trisslotter i slutet av månaden.

Här kan nu skicka in augustis bilder