Annons

Årets innovation, delades ut av Almi, Science Park och Region Jönköpings Län och gick i år till Inventech AB.

Årets internationella utmanare riktar sig till företag som har ökat närvaron internationellt genom att utmana sig själva. Priset delades ut av Enterprise Europe Network och gick i år till Ehrlin Publishing.

Årets marknadsförare blev SVIA Industrial Automation. Marknadsföreningen delar ut priset till det företag, förening, person eller organisation som under året utmärkt sig via sin marknadsföring och kunnat påvisa dess effekter i verksamheten.

Årets ambassadör

Årets digitala ledare blev Anna Trinks från Qulturum. Priset delades ut av Poolia till en modig chef som vågat utmana sig själv, sin chef och sina medarbetare och förändrat arbetssätt/tankesätt från analogt till digitalt.

Annons

Destination Jönköpings pris Årets ambassadör gick till Nattklubben OPA. Priset går till den som bidragit till att stärka vår attraktivitet och bygga vårt varumärke starkare i vår omvärld.

Årets event och mötespris gick till tävlingsledaren Christian Kirchberger för Ironman 70.3. Priset delades ut av Destination Jönköping till den som stärkt besöksnäringens roll som tillväxtmotor i regionen.

Läsarna nominerade

I kategorin Årets Initiativ vann AD Company. Priset delades ut av Jönköpings kommun till någon som tagit initiativ till projekt och aktiviteter som bidrar till hållbarhet, öppenhet och delaktighet.

Jnytts eget pris Årets idrottsprestation gick i år till Diana Halldén, ju-jutsu. Läsarna har fått nominera någon som de tycker har gjort något alldeles extra. Läs mer om hennes kväll här

Årets turismpris, som delades ut av Smålands turism, gick till Isaberg Mountain Resort. Syftet med priset är att belöna insatser när det gäller djärva satsningar, som långvarigt, framgångsrikt arbete och lönsamhet.

Jnytt-TV, se hela galan i repris eller ett utplock av intervjuer, samt Strössels version av Goliat.