Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Stor cykelfest i Huskvarna

Stor cykelfest i Huskvarna

På fredagen avgjordes den helt nya cykeltävlingen Huskvarna grand prix. Jnytt besökte tävlingen under den fartfyllda etappen runt Mjölkafållan.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

HV vann igen: "Kul med lite känslor"

MANNHEIM. HV71 tog tredje raka segern och en storspelande Jonas Gunnarsson höll nollan. Matchandet under träningslägret i Tyskland avslutades på bästa sätt för HV.
– Det har varit en bra turnering, säger Markus Lauridsen.

Se alla bilder från prideparaden

På lördagseftermiddagen var det återigen dags för prideparad genom centrala Jönköping. Jnytts fotograf David Wreland följde med tåget hela vägen och levererade livebilder från start till mål.

TV: Se HV:s nya seger i repris

MANNHEIM. HV71 vann även den tredje matchen på lägret i Tyskland. På lördagskvällen besegrades Genéve-Servette HC med 1-0. Martin Thörnberg gjorde matchens enda mål i den andra perioden. Jnytt sände matchen i direktsändning, se tillställningen i repris i klippet ovan.

Stort bildspel från marathonfesten

På lördagen genomfördes årets upplaga av Jönköping Marathon. Omkring 2 000 löpare stod på startlinjen på Munksjöbron klockan 9.00. Vår fotograf David Wreland följde löparna från start till mål och levererade livebilder under hela loppet.

Humorduon till Jönköping

Föreställningen Världens Historia med Özz Nûjen och Måns Möller har blivit skrattsuccé och höstens föreställningar säljer i rasande takt. Nu står det också klart att föreställningen går in i en unik fjärde säsong till våren, och ett av stoppen är i Jönköping.

HV i Tyskland: "Powerplay var vägvisande"

MANNHEIM. Jnytts reporter Erik Boström har tagit rygg på HV71 och är på plats i Tyskland för att följa lagets träningsläger. I den här bloggen kommer ni bjudas på smått och gott från lägret.

Växande kedja öppnar i Jönköping

Nu har cykelentusiasterna i Jönköping ytterligare ett ställe att besöka. På fredagseftermiddagen slog Cykelkraft upp portarna till sin butik på Solåsen.

Final för sjungande narkossköterska

Hon vann länsfinalen av P4 Nästa och ikväll ska hon tävla i riksfinalen i Linköping.
Tidningen har träffat Faith Kakembo, den sjungande narkossköterskan, för att prata om nervositet, musikbranschen och hur det föll sig att hon blev den som sjunger bidraget Through fire and rain. För det var lite tack vare ett fall som hon faktiskt hade tid att sjunga in den.
Artikel 2 av 9
HV vann igen: "Kul med lite känslor"
Tillbaka till startsidan