Dalen fortsätter att ta poäng i fortsättningsserien och i matchen mot Halmstad räckte det med två snabba mål i tredje perioden för att vinna. Gästerna tog ledningen genom ett välplacerat slagskott från blålinjen, men Dalen kom tillbaka och kvitterade precis innan pausvilan. Hemmalaget spelade stundtals väldigt nonchalant, inte minst i egen zon och Halmstad satte enorm press på Dalens backar. Bortalaget tog ledningen igen till 1-2 i mittperioden, men två snabba mål från Dalens sida i tredje vände 1-2 till 3-2 som blev slutresultatet för kvällen. 

”Energin fanns där”
− Vi spelade inte bra, men det är ändå starkt att vi tog tre poäng. Vi gick för det i tredje och hade några farliga chanser. Jag tycker att energin fanns där, men vi saknade noggrannhet i spelet idag. Det räckte med att vi var på tårna i slutet för att vinna och så är det ibland, sa Glimberg. 

Detaljerna har betydelse
− Vi måste fortsätta finslipa på detaljerna i spelet. Det funkar inte att slarva som vi gjorde här idag. Skärpan måste finnas där i passningar, skotten, allt. Det är någonting vi arbetar aktivt med varje dag och vi får ta det steg för steg. Ibland är inte dagsformen den bästa och vi får vara nöjda med segern här idag. På söndag måste vi komma tillbaka till det fina spelet vi hade nere i Kristianstad, då tar vi tre poäng i Varberg, avslutade han. 

Se JnyttTVs intervju med Julius Selle-Larsson samt highlights från matchen nedan.

Fakta

Ishockey, Division 1HC Dalen - Halmstad HF 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)Målskyttar Dalen: Erik Glimberg, Ju..

Fakta

Ishockey, Division 1HC Dalen - Halmstad HF 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)Målskyttar Dalen: Erik Glimberg, Julius Selle-Larsson och Tor Immo. Publik: 260, Skandiamäklarna Center, Norrahammar.