Annons

Kristina Iveljic är tillbaka i Hallby efter att ha spelat med HK Drott i allsvenskan. Nu återvänder hon till Jönköpingsklubben inför comebacken i näst högsta serien.

– Kicki är en explosiv spelare med mycket fart i sina aktioner. Hon är även en bra spelare man-man men även en framspelare. En vinnarskalle som har påvisat att hon vill träna och går 100 procent in i momenten på träningarna. Kicki är bra försvarsspelare man-man och det kommer komplettera vårt försvarsspel på ett positivt sätt, säger tränaren Joachim Löfstedt i ett pressmeddelande.

”Snabb och explosiv”

Hallby förlänger samtidigt kontrakten med Sara Ander och Ida Hernodh.

”Sara är en snabb och explosiv niometersspelare som vill spela med hög fart. Ida Hernodh är en allround spelare som har god spelförståelse. Hon är en notorisk målskytt och en riktig vinnarskalle. Både Sara och Ida är nu tillbaka efter en säsong fylld av skador och har kunnat träna på bra under försäsongen. Det ska bli mycket spännande att se hur de båda kommer att utvecklas framöver”, skriver klubben i pressmeddelandet.

Annons

Sista spelare på plats i truppen och minst i längd och yngst i ålder är förstaårsjunioren Emma Tolk, som kombinerar sina studier och handboll på Sandagymnasiet.