Annons

– Det känns både roligt och utmanande att få ta sig an rollen som marknadsområdeschef i Jönköping. Det är extra kul att nu få ansvaret att driva verksamheten framåt efter att ha arbetat på Riksbyggen i många år och sett hur företaget har utvecklats, säger Johanna Severed i ett pressmeddelande.

Johanna Severed började som ekonom på Riksbyggen 2006 och har bland annat varit chef för ekonomisk förvaltning och kundgruppschef. Hon har också varit leveranschef för teknisk- och ekonomisk förvaltning och administration. När det gäller utbildning har Johanna Severed en magisterexamen i informatik och en kandidatexamen inom företagsekonomi från Internationella handelshögskolan i Jönköping.

65 personer

I sin nya roll blir hon ansvarig för en personalstyrka på 65 personer plus ett stort antal säsongsanställda under sommaren.

Annons

Riksbyggen är en av landets största fastighetsförvaltare och marknadsområde Jönköping spänner över hela Jönköpings län. Marknadsområde Jönköping innefattar Jönköpings län med kontor i Jönköping, Nässjö samt Värnamo men med kunder över hela länet. Totalt handlar det om cirka 6.500 bostäder, både hyres- och bostadsrätter, och totalt cirka 140 kunder.

Vill bli bättre

– Tillsammans med mina medarbetare ska vi nu sträva efter att bli en ännu bättre samarbetspartner till både befintliga och kommande kunder, säger Johanna Severed i pressmeddelandet.

Riksbyggen har ett egenägt hyresbestånd på cirka 1 200 hyresrätter i Jönköping och samäger fastigheter genom Bostadsbyggen i Jönköping AB, ett fastighetsbolag som ägs tillsammans med Region Jönköping Län.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app