Annons

Annons

Fakta

Fotboll, Division 3Råslätts SK-Gnosjö 1-31-0 Abraham IbrahimSpelplats: Råslätts IP

Fakta

Fotboll, Division 3Råslätts SK-Gnosjö 1-31-0 Abraham IbrahimSpelplats: Råslätts IP

Råslätts säsong har präglats av få spelare, tappade ledningar och ständiga förluster. Lördagens hemmamatch mot Gnosjö blev inget undantag. Trots ledning med 1-0 fick Daniel Culha se sitt lag förlora med 3-1. Och det var fjärde matchen i rad där Råslätt tappade en ledning.
– Vi kommer alltid till ett skede när vi inte orkar längre. Augusti har vart extra svårt med värmen och med tanke på att de flesta inte tränar mer än en gång i veckan så orkar vi inte hela matchen, säger Daniel Culha.

Inget depp
I och med förlusten skiljer det nu tio poäng upp till kvalplatsen med 18 poäng kvar att spela om. Det ser minst sagt mörkt ut för RSK.
– Det är nog kört, men vi visste att det kunde bli så här redan innan säsongen. Nu försöker vi göra något inför framtiden och bygga något hållbart, säger Culha som inte var allt för deppig efter förlusten.
– Vi kunde byggt något kortsiktigt om vi ville men nu valde vi att satsa långsiktigt och då visste vi att det kunde bli så att vi åkte ur. Alla spelare som är med ställer upp för att genomföra det här och mycket som har gjorts i år är för framtiden. Nu har vi ekonomin under kontroll och det mesta ser bra ut, säger Culha