Annons

Emil Backlund spelade bara halva säsongen för division 2-klubben Tenhult innan han stack till Singapore för att slutföra sina studier.
Men nu är han tillbaka - och då är han ett intressant namn för Husqvarna FF, som främst letar ytterforwards och anfallare.
- Det är en bra spelare. Vi har en dialog med Emil Backlund för att se vad han tänker. Vi vore oseriösa om vi inte hade en dialog med honom. Han är utan tvekan intressant för oss. Han vet vad som krävs och har en bra träningskultur, säger Glenn Ståhl.
Däremot är det alltjämnt stiltje i förhandlingarna med Myresjö-anfallaren Marcus Nobell, som för tillfället är hemma på Gotland och väntar på ett besked om framtiden.

"Har inte råd att göra fel"
- Vi söker främst en djupledslöpande forward efter Emil Karlsson och "Mackan" är mer en spelare i boxen. Han är definitivt inte avskriven, men vi jämför han självklart med andra spelare också. Vi har fem namn på blocket.
- Men vi har inte råd att göra fel. Det viktigaste är att det är rätt karaktär som vi är hundra procent säkra på kan smälta in i gruppen.
När kan ni presentera ett nyförvärv?
- Vi har ju en trupp som lever hela tiden. Men det är småsaker som ska lösas. Vi hoppas presentera något i slutet av veckan.
Det är heller inte klart med framtiden kring anfallaren Michel Haidari.
- Föreningen har gett honom ett kontrakt så vi får se vad som händer. Men vi har inte råd att spräcka vår budget för en spelare.