Det handlar om back-to-back för HV71 när man ställs mot SHL-jumbon på torsdag och fredag.

Ett par förändringar blir det i laget eftersom Max Wärn är tillbaka i laget igen efter att ha varit sjuk. Dessutom är Isac Brännström uppkallad till HV igen efter att ha varit utlånad till Tingsryd.

Ett litet frågetecken är det för Victor Ejdsell som visserligen tränade under onsdagen, men som också har varit sjuk.

- Vi avvaktar tills i morgon när det gäller Ejdsell, säger HV-tränaren Johan Lindbom, som hoppas på en rejäl uppryckning jämfört med insatsen senast mot Örebro.

Måste bli jämnare

- Framförallt måste vi bli jämnare. Som det ser ut nu så är det höga berg och djupa dalar. Vi står inte pall när det kommer en motgång. Men det är något som vi jobbar på att förbättra varje dag.

Rögle är den stora negativa överraskningen i SHL den här säsongen. Skåningarna hade en urusel inledning av säsongen vilket till slut gjorde att tränaren Anders Eldebrink fick lämna föreningen.

Annons

- Efter att bröderna Abbott kom in i bilden har de fått en nytändning. Det såg man inte minst senast när de mötte Skellefteå. Vi kommer att få kriga hårt, säger Lindbom som ser fram emot matcherna.

- Jag gillar de här back-to-back-matcherna. Det blir en extra nerv när man möter varandra så pass tätt.

Ishockey, SHL

Rögle-HV71

Läget i Rögle: Ville Kolppanen har varit borta sedan septe..

Ishockey, SHL

Rögle-HV71

Läget i Rögle: Ville Kolppanen har varit borta sedan september men målvakten har börjat träna på is igen. Spelar dock inte mot HV. Kevin Gagné, Filip Karlsson, Sebastian Collberg, Almen Bibic är samtliga skadade. Däremot väntas Edwin Hedberg spela mot HV.

Läget i HV71: Max Wärn tillbaka efter sjukdom och Isac Brännström tillbaka efter utlåning till Tingsryd. Frågetecken för Victor Ejdsell som varit sjuk.

Nedsläpp: 19.00 i Lindab Arena.

Jnytt tippar: Rögle-HV 2-4

Ställningen i Jnytt-ligan

21 poäng: Lawrence Pilut.

20 poäng: Mattias Tedenby, Fredrik Pettersson-Wentzel.

11 poäng: Linus Söderström, Robin Figren.