Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Internationell kafékedja öppnar

Internationell kafékedja öppnar

Nu står det klart att den internationella kafékedjan Caffé Nero kommer öppna på två platser i Jönköping efter sommaren. Nyetableringarna tar över lokalerna efter Coffeehouse by George på Atollen och vid Filmstaden.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Misstänkt rattfylleri efter olycka

Runt tio på onsdagsförmiddagen kom ett larm till SOS om en trafikolycka på väg 195 vid Brandstorp. Två personbilar hade kolliderat och tre personer var inblandade i olyckan. Nu misstänks en för rattfylleri.

Här flyr rånarna efter kuppen

Ett växlingskontor i centrala Jönköping rånades under förmiddagen. Det blev snabbt ett stort polispådrag i centrala Jönköping. Efter flykten, där rånarna kom över en stor summa pengar, har polisen bland annat satt in en helikopter i jakten på rånarna.

Trots förbudet - skickade 250 sms

Två män sitter just nu häktade, misstänkta för olaga förföljelse av två kvinnor i och strax utanför Jönköpings kommun.

Självkritiken: "Måste lära oss"

Efter stor dramatik i slutminuterna spelade J-Södra 2-2 borta mot Västerås. Jönköpingslaget tog ledningen i slutet, men fick trots det se segern rinna dem ur händerna när Karwan Safari kvitterade på stopptid.
– Vi ska såklart kunna stänga matchen, suckar Amir Al-Ammari.

Norrman körde för fort med lastbil

2.000 kronor i böter. Det är vad åklagaren anser det ska kosta den man i 50-årsåldern som körde för fort med sin lastbil i trakterna kring Mullsjö i början av september förra året.

JIK i samtal med Mais stjärna

Sebastian Palmqvist kan lämna Mullsjö – för rivalen Jönköpings IK. Det avslöjar Sportexpressen.
– Om det inte blir något med Mullsjö blir det en smidig lösning för mig och sambon, säger Palmqvist till tidningen.

Drömmen förblir bara en dröm

Utbildning, drömboende eller resor kan vara stora drömmar som ibland är svåra att uppnå på grund av vad det kostar. Nästan varannan svensk har på grund av begränsad ekonomi hindrats från att fullfölja sina drömmar enligt Svea Ekonomis senaste rapport.

Kan tvingas åka längre till förskolan

Pressen att få fram förskolor har fått Jönköpings kommun att på senare tid öppna flera mindre avdelningar, något som visat sig bli oerhört dyrt.
– Kanske är det bättre att låta föräldrarna köra till en förskola längre bort än att vara så snabb med att öppna nytt, säger Anna Carlsson (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden.
Artikel 2 av 9
Misstänkt rattfylleri efter olycka
Tillbaka till startsidan