Annons

Råslätts SK halkade på lördagen efter ytterligare i botten av division 2. Hemmamatchen mot Nässjö FF slutade 1-1 efter att båda målen fallit i den första halvleken. Bortalagets fullträff kom på straff och Råslätts mål gjordes av Abdulahi Hussein.

– Vi börjar rätt bra, men tappar lite efter det. Sen tycker jag vi tar över helt i slutet. Vi styr och ställer och de kontrar bara. Vi gör det bra i defensiven, men det är det sista lilla som saknas offensivt, summerar Alex Petrovic.

I den andra halvleken blev det upprört på Råslätts IP. Nils Nygren stormade in i straffområdet och gick omkull efter en glidtackling av en bortaspelare. Domaren dömde hörna. I samband med domslutet blev Råslätts assisterande tränare Elias Ibrahim bortvisad från bänken.

Den stora irritationen i RSK handlade om att de tyckte att Nässjös straff kom efter en likadan situation.

Annons

– Den är exakt likadan som den vi fick emot oss. Han kommer bakifrån och tar spelare först och boll sen, säger Petrovic.

Det blev ingen straff och det blev heller inga fler mål i matchen. Närmast ett segermål var Nässjö som i slutminuten hade ett friläge som sköts högt över.

– Vi ska vinna detta. Nu har vi spelat två matcher i rad som blivit oavgjort, men där vi egentligen ska vinna sett till spelet, säger Petrovic.

Åtta poäng upp till kvalplats

Efter den oavgjorda matchen fick båda lagen, som parkerar sist och näst sist i tabellen, se att Bromölla vunnit sin match. Det innebär att lagen i botten nu har åtta poäng upp till kvalplats. Men trots det prekära läget ger Råslätt inte upp.

– Det är sex matcher kvar att spela. Nästa match är mot Husqvarna och det är den vi fokuserar på nu, avslutar Petrovic.