Annons

Assyriska, som tog klivet upp i division 1 den gångna säsongen, kvalificerade sig för Svenska cupens gruppspelsfas efter att ha vunnit mot allsvenska Kalmar FF.

Nyligen stod det klart att Jönköpingslaget hamnade i samma grupp som IFK Norrköping, AFC Eskilstuna och IFK Värnamo. Nu är matchdatum och avsparkstider fastslagna.

Assyriska spelar de två första matcherna på hemmaplan, och i det här fallet innebär det Elmiahallen. Söndag 17 februari kommer den allsvenska nykomlingen AFC Eskilstuna på besök och en vecka senare är det 2018 års säsong allsvenska tvåa IFK Norrköpings tur att gästa Jönköping. Lördag 2 mars avslutas gruppspelet med bortamatch mot IFK Värnamo, som degraderades från superettan.

Inleder mot mästarna

För J-Södra blir det i princip tuffast tänkbara motstånd direkt. De regerande svenska mästarna AIK väntar på Friends Arena lördag 16 februari. Åtta dagar efter det väntar bortamatch mot superettakollegan Örgryte IS. J-Södras enda hemmamatch spelas i den tredje och sista omgången då ett annat superettalag, Norrby IF, står för motståndet på Slättens IP i Habo.

Annons

Se spelprogrammet i sin helhet!