Annons

Både Sam Johnson och Allison Johnson, från division 2-klubben Härnösands FF, har fått beskedet att J-Södra valt att gå vidare med andra namn.
Framförallt Allison Johnson har varit ett intressant namn efter att han noterats för 19 mål den gångna säsongen i norrlandsserien.
- De ville ha ett besked till helgen och vi bestämdes oss i slutet av veckan, säger tränaren Mats Gren och fortsätter:

"Just nu är det inte möjligt"
- De gjorde bra ifrån sig och vi tittade runt på olika positioner vi har men just nu är det inte möjligt från vår sida. Därför har jag sagt nej just nu.
Förre södraiten Samuel Adjei, som inte fick nytt kontrakt av Newcastle tidigare i år, har varit med och tränat vid flera tillfällen med J-Södra.
- Samuel är inte riktigt fit ännu. Han blev opererad för någon vecka sedan för han har haft problem med sin baksida lår. Vi får se lite grann hur det blir med honom, men han är en duktig och intressant spelare.
Det har varit tyst kring Andreas Tegström ett tag, hur blir det där?
- Ingenting är bestämt ännu. Vi försöker fortfarande att hitta jobb och jag vet att "Tegan" vill ha ett besked, men den bollen ligger hos Sune Lantz för tillfället. Men som sagt, inget är klart varken åt det ena eller det andra hållet.

Kallat till presskonferens på tisdag
J-Södra har - passande nog - kallat till presskonferens på tisdag. Det är mycket möjligt att man då presenterar hur organisationen kommer att se ut efter att både sportchefen Hans Lindbom och assisterande tränaren Mikael Eriksson lämnat klubben.
- Det är ingenting jag vill uttala mig om nu, säger Mats Gren.