I förra veckan var norrmannen Stian Aasmundsen och hälsade på i Jönköping och Jönköpings Södra. Enligt uppgifter till Jnytt har J-Södra visat ett konkret intresse för mittfältaren och parterna har börjat diskutera.
När Jnytt pratade med Christer Persson under tisdagskvällen var han hemlighetsfull.
– Vi är i förhandling med spelare. Så mycket kan jag säga.
Med Stian Aasmundsen?
– Med Stian eller någon annan. Vi jobbar på, men om det är Stian eller någon annan det vill jag inte kommentera. Vi kan vara i förhandling med en eller flera men det finns inget vi kan presentera i nuläget.
Enligt uppgifter till Jnytt slutförhandlar Stian Aasmundsen med J-Södra under onsdagen. Det ska även finnas intresse från Bodö/Glimt, Sarpsborg och Start utöver Fredrikstad och Mjöndalen som tidigare har nämnts som tänkbara klubbadresser.
Uppgifter till Jnytt gjorde gällande att Aasmundsen skulle kunna bli klar för J-Södra redan under torsdagen, så blir det inte men Stian Aasmundsen är positiv till flytt.
I ett sms till Jnytt skriver han att man ligger i förhandlingar och att han är positiv, däremot är det inte troligt att han är med och spelar träningsmatchen mot IFK Värnamo på lördag.
Om Aasmundsen blir klar innebär det att han blir klubbens fjärde nyförvärv inför säsongen. Sedan tidigare har Moses Ogbu, Dzenis Kozica och Aasmundsens landsman Johan Gulliksen anlänt.

Tufft motstånd i USA
Om en vecka åker J-Södra till USA för träningsläger. Där kommer man att spela två matcher dels mot norska Brann och dels mot D.C United. 
Om något nyförvärv hinner bli klart till dess att man åker över Atlanten är oklart. 
– Vi tror mycket på våra spelare som vi har i truppen men det hade varit önskvärt om vi tänker oss en ny spelare, att han blir klar innan USA. Men om det blir så är svårt att säga. Vi jobbar på. Vi försöker komma vidare med de spår vi har. Vi hoppas att vi kommer i mål snart här.