Det har varit ett lugnt transferfönster för Jönköpings Södra. Hittills har ingen spelare lämnat laget och Fredrik Olsson är den enda som anslutit till a-truppen.

- Vi har jättestort förtroende för våra spelare och är säkra på att de kommer prestera bra i höst, säger Christer Persson.

Trots det vill inte Persson utesluta att det kan bli något nyförvärv under eftermiddagen eller kvällen.

- Så länge fönstret är öppet vill vi inte stänga några dörrar. Är det så att det inte blir något nyförvärv är vi väldigt nöjda och trygga med de spelare vi har.

Tittar brett

Under sommaren har det främst ryktats om att J-Södra varit på jakt efter en mittfältare och det är fortfarande oklart hur klubben väljer att göra med Anton Andreasson som tränat med laget under sommaren.

- Vi tittar ganska brett men i dagsläget jobbar vi inte hårt på någon lösning. Det är mer att man hänger med de sista timmarna innan fönstret stänger. Skulle vi hitta en spelare som det känns rätt med och allt stämmer så kanske vi tar in någon mer.

Annons

Är det så att ni försöker lösa en spelare redan nu som ni främst tänkt på inför 2018?

- Ja så kan det vara, kan man göra något långsiktigt i varje fönster som hjälper oss inför framtiden är det ju bra. Det är också en av anledningarna till att vi inte vill stänga några dörrar.

"Inget nytt"

Det verkar också som att det inte kommer bli några spelarförluster under fredagen.

På torsdagen kunde Jnytt avslöja att Anton Cajtoft och Dzenis Kozica stannar i J-Södra vilket också Christer Persson bekräftar.

- Det är inget nytt och föreningen äger frågan. Som vi redan sagt kommer både Kozica och Cajtoft vara kvar hos oss i höst.