Epostadress Lösenord

Annons

J-Södras skyttekung redo för spel igen

J-Södras skyttekung redo för spel igen

Han har missat de två senaste matcherna. Men lagom till vårsäsongens sista match är Edin Hamidovic redo för spel igen.
– Jag är väldigt spelsugen, säger Jönköpings Södras skyttekung inför hemmamötet med Trelleborgs FF.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

J-Södra värvar från allsvenskan

Det har ryktats om en övergång i ett par veckor – och nu är det klart att Marcus Degerlund ansluter till Jönköpings Södra. Kontraktet sträcker sig över tre år.

J-Södras styrelse – nya namn föreslås

Två nya namn föreslås till Jönköpings Södras styrelse. Däremot ställer Mats Tidstrand upp för omval som ordförande.

Miljonsumma till J-Södra för läktaren

Nu har Jönköpings Södra och Jönköpings kommun kommit överens om en avbetalningsplan för den skuld som återstår. Det står dessutom klart hur mycket kommunen har betalat för ståplatsläktaren på Stadsparksvallen.

”J-Södras goda rykte lockade mig”

Jönköpings Södra har gjort stora förändringar både på och utanför planen. Nye sportchefen Kujtim Bala ska bygga ett lag med målet att nå allsvenskt spel 2022. Men hur ska det bli möjligt?
Jnytt bestämde träff med 29-åringen för en längre intervju om varför han tackade ja, hur laget ska nå allsvenskan och hur klubben ska få fram fler egna spelare.

Knapp förlust för J-Södra mot Malmö

Jönköpings Södra fick se sig besegrat med 2-3 av Malmö FF i lördagskvällens träningsmatch. Glädjande var en stark andra halvlek – där nyförvärvet Dzenis Kozica blev målskytt redan i sin debutmatch.
– Vi visade någon form av moral, säger tränaren Andreas Brännström till Jnytt.

Därför återvänder Kozica till J-Södra

På tisdagskvällen blev det officiellt. Dzenis Kozica ansluter till Jönköpings Södra på lån från Djurgårdens IF.
– J-Södra har något bra på gång, säger 26-åringen till Jnytt.

Ny J-Södraskuld till inkasso

Jönköpings Södra har en skuld på närmare 1,5 miljoner kronor till Jönköpings kommun och Elmia. Skulden som rör det kommunala mässbolaget har skickats till inkasso.
– Det får betraktas som ett misstag av kommunen, säger Mats Tidstrand, ordförande i J-Södra.

Han är aktuell för J-Södra igen!

Han spelade i Jönköpings Södra under de två säsongerna i allsvenskan. Nu uppges Dzenis Kozica vara nära en återkomst till klubben.

Lämnade J-Södra – nu lägger han av

Jakob Orlov är en av många spelare som inte fick nytt kontrakt av Jönköpings Södra. Nu står det klart att anfallarens karriär är över.

Allsvenska spelare nära J-Södra

Marcus Degerlund har haft svårt att slå sig in i Hammarbys lag. Nu kan han bli nästa nyförvärv i Jönköpings Södra. Det rapporterar Sport-Expressen. Dessutom ryktas den före detta J-Södraspelaren Dzenis Kozica vara aktuell för en återkomst.

”En känsla man vill bli av med”

Sedan Lias Andersson anslöt till HV71 har konkurrensen om de offensiva platserna på centersidan ökat markant, vilket innebär att vissa spelare har fått inta andra roller. En av dem som har fått iklä sig en mer defensiv roll än tidigare är Axel Holmström.
– Jag försöker alltid sköta alla tre zoner så gott jag kan, sen vet jag såklart om att mina styrkor kanske inte ligger i defensiven, säger HV-centern.

Allt fler överlever sin cancer

Allt fler invånare i Jönköpings län överlever femårsgränsen för sin cancersjukdom. Andelen är dessutom den högsta i landet.

QUIZ: Vad vet du om semlor?

Semla, hetvägg, fastlagsbulle – kärt bröd har många namn. Nu för tiden kan man hitta semlor på bagerierna redan vid jul, men det är fortfarande fettisdagen, sex veckor före påsk, som är semmeldagen.
Vad vet du om den omåttligt populära bullen?

De tar nästa steg för jämställd idrott

Samtliga spelare ska ha samma villkor och förutsättningar. Så resonerar Wetterbygden Basketball, som nu tar nästa steg för jämställd idrott.

Skicka in dina ”vårbilder” till oss!

Det är något speciellt med våren och visst är det en årstid vi längtar efter.

Dundrar in och delar ut 143 000 kronor

Ett helt TV-team dundrar in i vardagsrummet i en villa på Ekhagen. En intet ont anande Gunilla Linnander sitter i soffan och dricker eftermiddagskaffet när Putte Nelson dyker upp med två stora guldkuvert.
– Nä, jag anande ingenting, absolut ingenting, säger Gunilla Linnander.

Humorduo förlänger sin turné

Den 7 mars kommer humorduon Anders och Måns showvariant av det populära programmet ”Så funkar det” till Jönköpings teater. Vårens föreställningar är slutsålda, men nu står det klart att det blir en fortsättning på turnén till hösten.

Snökaos: Flera trafikolyckor och inställda tåg

Lagom till att den meteorologiska våren anlänt till Jönköping kommer snön. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall. Trafikverket höjer därmed beredskapsnivån och ställer in tågtrafiken på flera sträckor under tisdagen.
Artikel 2 av 19
J-Södra värvar från allsvenskan
Tillbaka till startsidan