Efter kvalificeringarna på lördagen körde Jens till sig bästa tid (pole) och startade då från ruta ett i söndagens race 1. Jens tog starten och ledde in i första kurvan före Patric Sundell. Edman utökade avståndet till Patric och hade byggt upp en betryggande ledning under tolv varv.

En hel del avåkningar hade skett längre ned i fältet och därmed hade det kommit upp massor av grus och sand på banan. I andra kurvan efter långa rakan på Gelleråsbanan kom Jens in i detta parti och halkade av i ledning. Lyckades ta sig upp igen men fick se sig distanserad av elva förare som han förbi. Race 1 slutade snöpligt utan poäng. Glädjen i all besvikelse var att Jens lyckades sätta snabbaste varv vilket gjorde att han fick starta i första rutan (pole) även i race 2.

Anders Brofalk som också kör för Bryntesson Motorsport i en Ford Mustang lyckades kvala in med en tolfte tid men tappade i tempo och slutade först på en 15:e plats. Men även Anders satte en bra varvtid som gjorde att han fick starta från sjunde startrutan i race 2.

I race 2 var Edman mycket revanschsugen och gjorde en bra start och tog ledningen igen tätt följd av Daniel Ros. Här blev det en härlig fight mellan dessa två förare, Daniel visade sig ha en något bättre fart i sin bil så när Jens bromsade på sig lite grann i slutet av långa rakan där hastigheten kommer upp i 230 km/h tog sig Daniel förbi och gick upp i ledning.

Denna ledning behöll Daniel ända till näst sista varvet då det var hans tur att köra av banan på grund av oljespill som gjorde banan väldigt hal. Edman lyckades hålla sin bil kontrollerat på banan och kunde därmed bärga segern i race 2. Härliga poäng bärgades som verkligen behövs inför de två avslutande tävlingarna på Tierp Arena samt Grande Final på Mantorp Park.

Tyvärr var Anders Brofalk tvungen att bryta redan på det andra varvet med ett tekniskt fel.