Förra säsongen hade JIK och Hovslätts IK ett samarbete i DJ-18 vilket ledde till ett SM-brons. Detta samarbete fortsätter nu upp på seniornivå då Lisa Liljegren ansluter på dubbellicens.

Lisa Liljegren kommer träna med båda lagen och prioritera matchspel med Hovslätt och samtidigt finnas tillgänglig för SSL-spel med JIK när matcherna inte krockar.

– Det känns tryggt att vi fått in Lisa på en dubbellicens, hon har tränat med laget sedan vi gick in i hall och hon har stora steg hela tiden. Hon är en målvakt som verkligen har framtiden för sig och det känns kul att vi tillsammans med Hovslätt kan skapa stimulerande utvecklingsmöjligheter för unga spelare som vill satsa på innebandy, säger JIK-tränaren Robert Nordlund i ett pressmeddelande.

”Steg i rätt riktning”

– Det känns jättekul med en dubbellicens med JIK denna säsong. Det är ett steg i rätt riktning där jag får chansen att träna och utvecklas som målvakt i ett SSL lag och att jag samtidigt har möjligheten att spela matcher med Hovslätt, säger Lisa Liljegren själv.

Annons