Annons

Förra veckan, vecka 44, hade vi tillsammans nästan 1,5 miljoner besökare och drygt 4,2 miljoner sidvisningar.

- Fantastiskt roligt. Vi lägger verkligen stor vikt vid att våra läsare på ett enkelt sätt ska hitta lokala nyheter, oavsett vilken kanal man väljer. Och det är något som har gett resultat, säger Donald Sandström, redaktionschef på Jnytt.

Bra siffror för Jnytt

Annons

För Jnytts del var siffrorna mycket bra. Över 120.000 unika läsare, 366.000 besök och över 1,1 miljoner sidvisningar gör att Jnytt stärker sin position som Smålands största sajt.

Artiklarna som klickades mest på Jnytt förra veckan var artiklarna om bussolyckan utanför Ölmstad samt läsarens bilder på bussdäcket. Även artikeln om sexköparen som togs på bar gärning väckte intresse.

Lysande jobb

- Vi jobbar hårt för att göra relevant journalistik men också för att nå ut med nyheterna till läsarna oavsett om det är på sajt, i app, via sociala medier eller i print. Just nu gör redaktionerna ett lysande jobb i de digitala kanalerna, och särskilt apparna sticker ut som en riktigt bra nyhetstjänst för den lokala publiken, säger Herman Nikolic, redaktionell chef på Hallpressen.

Jnytt ökar med 6 procent från redan höga siffror när det gäller besök och 17 procent när det gäller sidvisningar.

Du har väl inte missat att ladda ner Jnytts app?

Ladda ner här om du har Iphone

Ladda ner här om du har Android

App