Annons

Förra säsongen var Jnytt med när HV71 åkte till Finland på försäsongsläger. Den här säsongen är det Mannheim som är destination för HV och Jnytt kommer bevaka laget på plats i Tyskland.

- HV71 har ögonen på sig från alla håll och kanter. Med tanke på lagets insatser de senaste åren så känns det här som en nyckelsäsong. Det har varit stor rotation på spelare, både in och ut och man vet inte vad som väntar den här säsongen, säger Donald Sandström, nyhetschef på Jnytt och fortsätter:

- Att på nära håll kunna erbjuda våra läsare de här dagarna i Tyskland är bara roligt. Jag lovar att vi kommer ”skicka med” en och annan överraskning. Så håll koll på jnytt.se eller appen. Det kommer bland annat att göras livesändningar och mycket mer.

Två träningsmatcher

HV71 har redan spelat två försäsongsmatcher och förlorat båda. I Tyskland väntar internationellt motstånd. På onsdag spelar laget mot Adler Mannheim, på fredag väntar Sparta Prag och på lördag är det Genève-Servette som står för motståndet. Matcherna på onsdag och lördag spelas i Mannheim, fredagsmatchen spelas i Heilbronn som ligger en timmes bilresa sydöst om Mannheim.

Annons

Jnytts reporter Erik Boström kommer finnas på plats och bevaka HV71. Det kommer bli både textartiklar och tv-klipp. Allt för att ge läsarna en så bra bild som möjligt av lagets läger i Mannheim.

– Det täta matchandet innebär att det blir intensiva dagar för laget. Min plan är att såklart ge läsarna de senaste nyheterna från truppen, men även försöka ge en bild av vad som händer mellan ispassen och matcherna, säger Boström.

Artiklarna och tv-klippen från Tyskland kommer vara tillgängliga för dig som är premiumkund.

Läs mer om hur du blir premiumkund här.

SHL