Annons

Alm Gustafsson är bosatt i Jönköping och har en lång karriär inom detaljhandeln, och då främst dagligvaruhandeln, bakom sig. Hon har bland annat arbetat på Bergendahl Food, Coop, Ikea, Åhléns och Dagab.

– Jag vill ha nya utmaningar och vill gärna hitta dem där jag får fortsätta att jobba med kunder och medarbetare i fokus. Men nu med ett tydligt mål att göra skillnad för andra människor. För mig är det viktigt att organisationen jag jobbar med har tydliga mål, värderingar och är förändringsbenägen. Därför vill jag till Erikshjälpen, säger Alm Gustafsson i ett pressmeddelande.

Daniel Grahn, Erikshjälpens generalsekreterare och ordförande i föreningen Erikshjälpen Second Hand, är mycket nöjd med rekryteringen.

– Med Anette Alm Gustafsson är jag trygg över stabilitet och långsiktig kvalitet, men också spänd över kommande förändringar och djärva mål. Vi vill fortsätta växa och utvecklas för våra kunder och medarbetare. Men framför allt för de utmaningar vi ser i vår omvärld och vår vision om en förändrad värld där barns drömmar får liv, säger han.

Annons

Erikshjälpen second hand är en ideell förening som i dag har ett 60-tal i Sverige, två i Norge och en e-handel.

Alm Gustafsson tillträder sin tjänst i augusti.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app