Annons

Annons

Husvisningar.se är en ny webbplats som visar var det finns visningshus i Sverige och när de är öppna för visning. Initiativtagarna menar att det tidigare inte har funnits någon tillräckligt bra webbplats där man oavsett hustillverkare kan se var det finns visningar i närheten.
- Vi hoppas att webbplatsen kommer att underlätta för besökare som vill besöka visningshus, säger Simon Wall i ett pressmeddelande.

Tuffa tider i branschen
Det är tuffa tider i småhusbranschen och det är viktigt för hustillverkarna att få besökare till visningshusen. Husvisningar.se hoppas kunna hjälpa till att få in mer besökare till visningshusen då det nu blir enklare att se var och när visningshusen är öppna. Något som tidigare saknats på nätet.
Det är Simon Wall, Jacob Rudenstam och Christian Engvall som driver webbplatsen. De har tidigare erfarenheter inom husbranschen både som anställda och konsulter.

"Fantastisk informationskanal"
Killarna har en ständig diskussion med många hustillverkare och de säger sig ha fått väldigt bra respons på webbplatsen som lanserades för några veckor sedan.
- Webben är en fantastisk informationskanal och är otroligt viktig för såväl Trivselhus som vårt nya varumärke MoveHome. Husvisningar.se är det perfekta komplementet för oss att nå fler människor som går i husbyggartankar. Det är på våra husvisningar vi får chansen att visa vilken kvalitet vi står för och det är ofta där de slutliga affärerna avgörs, säger Roger Simonsson, marknadschef på Trivselhus.