Annons

Anfallaren Fredrik Olsson är en av spelarna vars kontrakt går ut med J-Södra. Nu meddelar klubben på sin hemsida att Olsson inte kommer bli kvar i klubben.

– Vi vill tacka Fredrik för det engagemang han visat och de insatser han gjort för Jönköpings Södra IF, oavsett år och serietillhörighet. Vi vill också önska Fredrik lycka till i sin framtida gärning, säger sportchef Andreas Jankevics.

Fredrik Olsson har gjort två sejourer i J-Södra. Han anslöt för första gången år 2014 och spelade i två säsonger, då blev det 33 mål på 61 matcher och anfallaren hade stor del i att laget tog steget upp i Allsvenskan.

"Fantastisk tid tillsammans"

Han lämnade klubben för Halmstads BK inför säsongen 2016, men återvände till J-Södra under sommaren 2017. Då skrev han på ett kontrakt som sträckte sig över 1,5 år och nu löper det avtalet ut.

Annons

– Jag vill tacka klubb, spelare och supportrar för de här fantastiska åren vi haft tillsammans, i både med- och motgång, säger Olsson i en kommentar.

Årets säsong blev tung för Olsson som drogs med skadebekymmer och inte fick mycket speltid. Han gjorde dock två viktiga mål när han kvitterade och gav J-Södra poäng i matcherna mot Örgryte IS och IK Frej.