Annons

Stadsparksvallen är inte spelklar, och nu står det klart att J-Södra-Landskrona kommer spelas på Borås Arena. Detta efter att J-Södra och Landskrona inte kunnat komma överens om annan speldag.

- Det är såklart en besvikelse, vi vill alltid spela hemma. Sen måste vi snabbt lösa de problem som uppstår utifrån förutsättningarna. Vi lägger allt fokus på de praktiska sakerna nu, med bemanning och så vidare. Det är en stor apparat, säger Sebastian Lagrell och fortsätter:

- Min största besvikelse ligger i att vi inte kan erbjuda våra supportrar och sponsorer möjligheten att se matchen i Jönköping. Vi kommer att erbjuda årskortsinnehavare, sponsorer och medlemmar i Green Machine bussresa till Borås.

"De sa nej"

Igår skrev Jnytt att matchen inte kommer kunna spelas på Stadsparksvallen. Alternativet som fanns då var att antingen byta speldag, annars flyttas matchen till hemmalagets reservarena, i J-Söras fall Borås Arean. J-Södra har försökt nå en lösning, men har inte kunnat hitta något datum som passar Landskrona.

Annons

- Vi har inte kunnat komma överens. Vi föreslog 9 eller 10 maj, men de sa nej med hänvisning till att det skulle bli för många matcher på få dagar. Vi har haft en kontakt sedan i onsdags och försökt hitta en lösning. Vi har uttömt alla möjligheter, och vill verkligen inte spela i Borås, säger Lagrell.

- Nu ska vi se till att det kommer så mycket folk som möjligt från Jönköping till matchen.

Relaterat: Landskrona: "Vi ser en sportslig risk"
Relaterat: Ingen premiär på "Vallen"