Annons

Råslätt har tappat ledare och spelare efter den fina säsongen 2019. I december presenterades Vladan Ladan som ny tränare i laget och nu har de gjort klart med sitt första nyförvärv.

Det är målvakten Ahmed Roshdi som ansluter. Roshdi spelade i division 2-klubben Assyriska BK från Göteborg under 2018 och har Norrby IF som moderklubb.

– Det är en ung och modern målvakt som har bra fötter och är orädd för att vara så ung, skriver Råslätts sportchef Simon Shahbaz i ett sms till Jnytt.

Ahmed Roshdi är född 1998 och spelade 10 matcher för Assyriska BK i division 2 västra Götaland under året. Kontraktet är inledningsvis skrivet över 2019.

Senare på tisdagen presenterade Råslätt ytterligare två nyförvärv. Det handlar om Hugo Lönn och Josip Maracic som båda ansluter från division 3-klubben Tenhults IF.

Annons

"Hugo Lönn är en välkänd lirare och bolltrollare. Han är en bolltrygg spelare som kan spelas på alla offensiva positioner både centralt och på kant. Josip Maracic är en löpvillig och teknisk ytter. Det är en spelare som kommer runt på sin kant och gärna utmanar sin motståndare både i en mot en-situationer och löpdueller där det går undan", skriver klubben på sin webbplats.