Annons

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn"?

Under våren har föreställningen gått för utsålda hus på Scalateatern i Stockholm.

– Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara. Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern", säger Fredrik Lindström i ett pressmeddelande.

Annons

Nu är det bestämt att föreställningen fortsätter med en Sverigeturné under våren 2020. Den 7 mars kommer komikern till Konserthuset i Jönköping.

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinder-dejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström.

Komikern har tidigare gjort stor succé med föreställningen "Svenskar är också människor!" och turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”.

Nu åker han för första gången på många år ut på turné med en soloföreställning.

Biljetterna till vårturnén 2020 finns ute nu.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app