Annons

Klockan 16.40 fick polisen samtal om ett bråk i en lägenhet i Skillingaryd i Vaggeryds kommun. Flera patruller ryckte ut till platsen, och de kunde konstatera att det rörde sig om ett bråk där tre kvinnor var inblandade.

– Bråket ska ha startat i en trappuppgång där en kvinna ska ha attackerat två andra kvinnor med någon form av tillhygge. De två kvinnorna som blev attackerade ska en stund senare ha sökt upp kvinnan och misshandlat henne, säger Erik Terneborn, presstalesperson vid polisen region Öst.

”Många oklarheter”

Polisen har hållit flera förhör på platsen. De tre kvinnorna, som är mellan 30 och 40 år, greps och är både målsägande och misstänkta. En av de tre gripna är misstänkt för försök till dråp, de andra två är gripna misstänkta för misshandel.

– Vi var på plats i nästan två timmar. Det finns fortfarande många oklarheter kring vad som egentligen har hänt på platsen, och händelsen kommer att utredas vidare. Det verkar vara någon gammal konflikt, men vad den handlar om vet jag inte, säger Erik Terneborn.

Annons

Enligt polisen är ingen av kvinnorna allvarligt skadad och ingen behövde uppsöka sjukhusvård.