Epostadress Lösenord

Annons

Laget gör succé – mot alla odds

Laget gör succé – mot alla odds

Ett par tunga spelartapp – och några jobbiga skador. Trots det har Fagerhult Habo överträffat förväntningarna i innebandyallsvenskan. Jnytt åkte till Habo sporthall för att försöka ta reda på hemligheten bakom succén.
– Vi har haft enorma utvecklingssteg under hösten, säger tränaren Johan Kihlblom.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Sandberg om petningarna

Säsongen har varit kantad av ojämna prestationer, både för HV71 och Filip Sandberg. I de två senaste matcherna har HV-forwarden varit petad från matchtruppen och fått följa laget från läktaren.
– Det gäller att ta nedgångarna så bra som möjligt och förvalta de situationerna på bästa sätt, säger Filip Sandberg.

Elmia redovisar miljonförlust

Elmia redovisar nu siffrorna för räkenskapsåret 2019, en förlust på drygt tre miljoner kronor blev resultatet. Trots det är mässföretagets vd Lotta Frenssen positiv inför framtiden.
– Det är naturligtvis inte önskvärt att behöva planera för ett negativt resultat, säger hon.

De får överskottet från populärt loppis

På onsdagen lämnade föreningen Torpa Parkloppis över överskottet från 2019 års loppmarknad till företaget Circular Centre.
– De lever de värden som är själva kärnan i Torpa Parkloppis, det vill säga hållbarhet, säger Maria Lillieström, representant för Torpa Parkloppis.

Vattenverk klorerar dricksvattnet

Den stora mängden regn som föll under helgen som gick kan ha påverkat kvaliteten på dricksvattnet. Därför väljer Ryds vattenverk nu att dosera klor i vattnet som en försiktighetsåtgärd.

Man körde bil – trots återkallat körkort

Vid en rutinkontroll upptäckte polisen att en manlig förare fortsatt köra bil trots att hans körkort blivit återkallat med anledning av tidigare trafikbrottslighet. Nu misstänks mannen, som är i 25-årsåldern, för grov olovlig körning.

Bubbel och snittar när Ikea öppnar nytt

Lite drygt fyra veckor har man varit igång och i dag var det invigning med snittar, bubbel och bandklippning på Ikeas nya automatiserade lager för postpaket på Torsvik.
– Det här kan innebära att vi kommer behöva anställa, säger Jeanette Hagberg, platschef.

Drömstart för helt överlägset HV71

Överkörning, utklassning, pulvrisering. HV71 vann med hela 9-1 i den första kvartsfinalen mot Leksand och fick en smakstart på SM-slutspelet.
– Jag är jättenöjd. Vi utförde matchplanen precis som önskat, säger tränaren Joakim Engström.

Hittade 200 gram kokain i tvättstuga

En person, boendes i ett flerbostadshus på Torpa i Jönköping, gjorde en chockartad upptäckt när hen skulle påbörja sin måndagstvätt. Ur väggen i tvättstugan trillade det nämligen ut flera påsar med kokain i.
Artikel 2 av 9
Sandberg om petningarna
Tillbaka till startsidan