Annons

Sedan dess har Joakim Karlsson skrivit på för Örgryte, och i helgen blev det klart att Tom Siwe fortsätter i Superettan, den här gången i nykomlingen Ljungskile.

- Jag ser fram emot att representera Ljungskile. Klubben har gett ett bra helhetsintryck. Det är en välskött förening med erfarenhet av fotboll på elitnivå. Jörgen och jag har haft bra samtal om klubbens framtidsplaner vilket var en stor bidragande faktor, säger Tom Siwe till klubbens hemsida.

Jörgen, är alltså tränaren Jörgen Wålemark som tränade J-Södra en kort period innan han fick lämna.

- Jag tycker att Ljungskile passar min spelstil då de spelar en offensiv fotboll. Min erfarenhet från både Allsvenskan och Superettan kommer att fira nu när föreningen åter ska etablera sig på elitnivå, fortsätter Siwe.

Annons

Tom Siwe har Hagapojkarna som moderklubb, lämnade för Hallby och efter det Husqvarna FF innan flyttlasset gick till Heerenveen i Holland. Tre år senare kom han tillbaka till Jönköping för J-Södra där han spelat över 200 matcher i Superettan och 50 allsvenska matcher.

När det stod klart att han lämnade J-Södra i november sa han:

– Jag vill tacka klubben för mina elva år. Det har varit en väldigt givande och utvecklande period i mitt liv. Både på plan och utanför. Men nu har min väg i denna förening nått sitt slut.