Det är ingen hemlighet att det råder kaos på ledningsnivå i Jönköpings Södra, men trots kaoset: här är en sportslig nyhet som får betecknas som god.
Redan vid dagens träning fanns anfallaren Jonathan Glenn från Trinidad och kanadensiske innermittfältaren Charlie Trafford med för att visa upp sig hos nyblivna allsvenska Jönköpings Södra.
– De är här för att besöka oss så att vi får en uppfattning om dem i vår miljö och så att de får en uppfattning om oss, säger Andreas Jankevics, scoutingansvarig i J-Södra, till Jnytt.
Jonathan Glenn, född 1987, har gjort två landskamper för sitt Trinidad och han har även gjort bra ifrån sig i isländska ligan. De två senaste säsongerna har han funnits med i toppen av skytteligan, i år blev han utlånad från IBV till Breidablick där han gjorde sex mål på sex matcher.
– Vi har sett honom på Island och det är en intressant spelare som vi vill lära känna bättre, säger Jankevics.

Landslagsman
När det gäller Charlie Trafford, född 1992, är han uppvuxen i hockeynästet Calgary, han har sedan 2013 spelat i den finska ligan. Totalt har han från sin innermittfältplats gjort tio mål på 61 matcher i Finland.
– Han är bolltrygg och en väldigt bra passningsspelare, säger Andreas Jankevics om Trafford som så sent som i höstas gjorde debut för Kanada. 

Testmatch
Under onsdagen skrev fotbollstransfers.com att J-Södra ska testa duon Ken Fagerberg och Nabil Aslam.
Fagerberg slog igenom med buller och brak när han som yngling fick spela allsvensk fotboll med Örgryte. Efter genombrottet flyttade Fagerberg västerut till Danmark och Midtjylland. Sedan dess har det gått tyngre för talangen som nu hunnit bli 26 år. I september bröt han kontraktet med Vendsyssel.
Nabil Aslam, 31, är mittback och landslagsman för Pakistan, men har dubbla medborgarskap (Danmark och Pakistan). Aslam sitter just nu på utgående kontrakt med Svebölle BI. Han har precis som Fagerberg spelat fotboll i danska högstaligan med Horsens.
Duon kommer att finnas med då J-Södra, 4 november, arrangerar testmatch.
Där kommer inte Charlie Trafford eller Jonathan Glenn att vara med.