Annons

– Jag har haft ett mycket roligt jobb i ett fantastiskt fint företag och jag kommer sakna alla medarbetare. Detta innebär också att jag efter 20 år kommer att lämna länsförsäkringsgruppen där jag har haft många goda kollegor som jag kommer sakna mycket, säger Henrietta i ett pressmeddelande.

På grund av regelverk och konkurrenssituationen med de skånska bolagen i länsförsäkringsgruppen kommer Henrietta lämna Länsförsäkringar Jönköping omgående.

– Jag beklagar verkligen att Henrietta valt att lämna sitt uppdrag, samtidigt som jag har förståelse för hennes beslut. Henrietta har på kort tid genomfört en betydande förändring av Länsförsäkringar Jönköping som gör oss än bättre rustade att möta framtiden.

- Jag vill verkligen tacka och önska henne lycka till i framtiden, säger Göran Lindell, styrelseordförande i Länsförsäkringar Jönköping.

Annons

Styrelsen har utsett Tommy Knutsson, i dag affärsområdeschef Skador, till tillförordnad vd. Inom kort kommer rekryteringsprocessen för att hitta Henriettas efterträdare inledas.