Annons

Felix Sandström och Jonas Gunnarsson har delat på målvaktsposten de sista matcherna i grundserien. När åttondelsfinalen drar igång mot Rögle på lördagseftermiddagen är det Gunnarsson som vaktar målet, det meddelar Stephan Lundh efter fredagspasset i Kinnarps Arena.

Det var en glad HV-tränare som pratade med media och att han tycker det ska bli kul med slutspel råder det inga tvivel om.

– Det tycker jag, vägen hit är också rolig. Men det här är en helt ny djungel och det är kul, nu får man visa vad man är gjord av åter en gång, säger han till Jnytt.

Kliver du in i en slutspelsbubbla med bara hockey nu, eller kan du koppla bort det?

– Jag försöker självklart kliva in, men jag tycker också det är viktigt att kliva ur den. För mig är det här att vinna och att driva något tillsammans som gäng den stora grejen.

Annons

När HV mötte LHC saknades Kristofer Berglund, men han kommer vara med i första åttondelsfinalen. Christoffer Persson tränar för fullt, men kommer inte vara med.

En spelare som saknades på träningen var Simon Önerud, men "Lillis" är tydlig med att den assisterande lagkaptenen kommer spela match 1.

Jnytt-TV: Oscar Sundh om sina tankar inför slutspelet.

Läs även: