Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Gömman: Vapen som används i masskjutningar

Gömman: Vapen som används i masskjutningar

I dag inleds rättegången mot den man som misstänks för synnerligen grovt vapenbrott. Detta efter vapenfynden i Taberg förra sommaren. Enligt åtalet har mannen kopplingar till kriminella miljöer.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Flera vapen hittade efter husrannsakan

I mitten av maj stoppade polisen en 25-årig man på Kyrkogårdsgatan i Huskvarna. Mannen misstänktes för bland annat rattfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning.

Jakten på rånarna: "Har jättemycket"

I onsdags förra veckan blev ett växlingskontor i Jönköping utsatt för ett rån av flera gärningspersoner. En knapp vecka senare finns det fortfarande inga misstänkta för brottet.
– Utredningen står inte still, men vi kan inte gå ut med någon ny information, meddelar Anna Lindell, tillförordnad gruppchef för polisens grova brottsgrupp.

Se bilderna från Måndag JKPG

På måndagskvällen och natten var det ny fest i Munksjömagasinen. På scenen stod LBSB. Christopher Schauz var på plats och fotade, fastnade du eller någon du känner på bild? Se vilka som var där i vårt bildspel.

Nya anfallsparet slog till direkt

Första matchen tillsammans från start. Då fixade Jakob Orlov och Edin Hamidovic J-Södras 2–1-seger hemma mot Västerås efter en offensiv uppvisning.
– Vi kompletterar varandra bra, säger Hamidovic.

Utställda tavlor försvann spårlöst

Ett bildskapargäng i Gränna bestämde sig för att hänga upp sina bilder och låta allmänheten beskåda deras konstverk ute i naturen. Men de första tavlorna fick inte ens hänga uppe ett dygn innan någon okänd person stal konstverken.

Profiler förstärker division 5-laget

Fotbollssäsongerna är över, och med det inleds perioden som brukar kallas silly season. Jnytt kommer traditionsenligt ha en blogg där vi skriver om högt och lågt, trovärdiga rykten, långskott och bekräftade övergångar.

Profilen: "Fått ihop laget bra"

Han närmar sig 34 år. Men Daryl Smylie är fortfarande bofast i Jönköpings Södras startelva. Efter det turbulenta 2018 går den offensiva mittfältaren och hela laget mot ett betydligt starkare 2019.
– Jag tror att det syns rätt mycket där ute på planen, säger Smylie.

Våldsam brand - villa totalförstörd

Under natten fick räddningstjänsten rycka ut till en brand i Bondstorp, utanför Vaggeryd.
Artikel 2 av 9
Flera vapen hittade efter husrannsakan
Tillbaka till startsidan