Epostadress Lösenord

Annons

Livechatt: Följ J-Södras läger i Spanien

Livechatt: Följ J-Södras läger i Spanien

Jönköpings Södra är på plats i spanska Calella för några dagars träningsläger. Vår reporter Magnus Sundvall och fotograf Robert Eriksson är med på resan för att hårdbevaka laget. Under resans gång kan du ställa dina frågor om J-Södra i vår livechatt.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Haliti snabbare än Ronaldo: ”Sjukt”

Är Jetmir Haliti snabbast i J-Södra? Ja.
Är han snabbast i Superettan? Förmodligen.
Är han snabbare än Christiano Ronaldo? Det verkar faktiskt så.
– Haha! Det är ju helt sjukt, säger J-Södras Jetmir Haliti.

TV: Här våldgästas lagkamraterna

Häng med Fredric Fendrich och Jesper Svensson när de överraskar sina lagkamrater på hotellrummen i Spanien.

Skyttekungen i smärtor på träningen

När fem minuter återstod av J-Södras träningsläger kom den första riktiga skadan. Förra årets skyttekung Edin Hamidovic fick rejält ont och tvingades bryta träningen.

”Korpen” har landat i J-Södra

En korp kommer ofta med dåliga nyheter.
Nu har Korpen kommit till J-Södra. Men inte med någon olycka.

Cajtoft om skadefri vinter: ”Guld värt”

En helt frisk försäsong har inte tillhört vanligheterna för J-Södras målvakt Anton Cajtoft de senaste åren. Därför njuter han nu lite extra.

”Stimulerande att vara på botten”

Vad händer med en människa när man kommer till en ny arbetsplats, skadar sig nästan direkt och därmed inte kan utföra sitt jobb på nästan ett år?
– Jag är ingen robot. Under vissa perioder har jag mått piss, säger Philip Wiström.

Vem är Daniel Strandsäter?

Jönköpingskillen Daniel Strandsäter imponerade på J-Södras ledning så pass mycket att han fick ett seniorkontrakt. Men varför tränade han med målvaktshandskar på onsdagens träning?

Han vill fortsätta att vara skyttekung

Han har gjort 36 mål på två säsonger. Kan man räkna med att Amar Muhsin fortsätter att spruta in mål även i J-Södra?
– Jag har de förväntningarna på mig själv, säger han.

J-Södras sportchef svarar på ryktena

Slutförhandlar J-Södra med Marcus Degerlund och är Dzenis Kozica på väg tillbaka till Jönköping? Sportchef Kujtim Bala svarar på de senaste ryktena.

TV: Vem är J-Södras Gabriel Andrén?

Gabriel Andrén behövde inte många sekunder på sig innan han hade gjort sitt första mål i J-Södra. Men vem är han egentligen?

Mängder av olyckor - väglaget besvärligt

I takt med att snöovädret tilltog under tisdagen kom fler och fler trafikolyckor i Jönköpingsområdet in till SOS Alarm. På väg 26/47 mellan Jönköping och Mullsjö har det varit som värst med tung trafik som står stilla. – Vi har haft ute resurser på flertalet olika händelser, säger Johan Ragnar, inre befäl på räddningstjänsten.

25 drabbades – nu döms chauffören

I höstas körde en buss in i ett stillastående TMA-fordon på väg 40 utanför Jönköping. Busschauffören åtalades och nu döms han till dagsböter av Jönköpings tingsrätt.

TV: Lär dig göra årets semmelnyhet

Fettisdagen är här och det betyder att vi får frossa i semlor. De senaste åren har den traditionella semlan fått sällskap av en uppsjö nya varianter. En av årets nyheter är flatbreadsemlan – Jnytt har fått en lektion i hur man bakar en sådan. Se tv-inslaget ovan.

Mediejättar köper Jnytt och Hall Media

Under vintern har det rapporterats uppgifter om att flera stora medieaktörer visat intresse för att köpa mediehuset Hall Media som ger ut Jnytt. Nu är det klart att norska Amedia tillsammans med svenska Mittmedia blir de nya ägarna.

Bortaspel - då föll Mullsjö igen

Senast lagen möttes vann Mullsjö med förkrossande 13-2.
När Kalmarsund och Mullsjö drabbade samman under tisdagskvällen så fick Kalmarsund revansch och vann något överraskande med 6-5 (3-3, 3-1, 0-1).

”En känsla man vill bli av med”

Sedan Lias Andersson anslöt till HV71 har konkurrensen om de offensiva platserna på centersidan ökat markant, vilket innebär att vissa spelare har fått inta andra roller. En av dem som har fått iklä sig en mer defensiv roll än tidigare är Axel Holmström.
– Jag försöker alltid sköta alla tre zoner så gott jag kan, sen vet jag såklart om att mina styrkor kanske inte ligger i defensiven, säger HV-centern.

Nya ägaren: ”Vi blir starkare tillsammans”

På tisdagen stod det klart att Hall Media tecknat avtal om att sälja tidningsgruppen till Amedia och Mittmedia.

Allt fler överlever sin cancer

Allt fler invånare i Jönköpings län överlever femårsgränsen för sin cancersjukdom. Andelen är dessutom den högsta i landet.
Artikel 2 av 19
Haliti snabbare än Ronaldo: ”Sjukt”
Tillbaka till startsidan