Annons

Årets säsong lider mot sitt slut men flera av JKC:s förare har gjort en stark avslutning med flera pallplaceringar.


Foto: Läsarbild

Caspian Hagman i Junior 60 tog hem segern i Uddevallas KCV den 16 september. Vädret var omväxlande torrt och regn. Trots ett tidstillägg på 10 sekunder i ett av kvalheaten fick han starta från ruta 1 i finalen och kunde efter fin körning vinna med över 6 sekunder.

Felipe Ahlgren som kör Formel Mini slutade tvåa totalt i SKCC-serien efter att sista tävlingen i Växjö körts den 22-23 september. Sverigecupen i Linköping kördes den 30 september och slutade med en fin tredje plats för Ahlgren som haft en en fin säsong med en fantastisk utveckling.

Olle Crona stod för en fin prestation i Formel Micro. Efter en strulig dag med motorproblem så kämpade Olle Crona till sej en 2:a plats i Göteborgs Lördaxx-tävling den 30 september. Dagen efter, den 1 oktober i Borås KCV hittade han farten i finalen och körde hem en fin tredjeplats.

Annons

Neo Rocksjö, Junior 60 stod för en imponerande körning i regnet i Växjös SKCC-deltävling den 22-23 september. Neo Rocksjö som har visat bra fart mot slutet var nära pallen och slutade på en fin fjärdeplats. Neo Rocksjös fina körning under säsongen resulterade i att han blev DM-mästare.

Hugo Holmgren i Senior 125 körde till sig en andraplats i Växjö:s SKCC-deltävling och i och med detta så slutade Hugo på en tredjeplats totalt i serien.

Hugo Holmgren har visat en fantastisk utveckling från förra året och med sin fina körning blev han DM-mäsare i klassen.

Patrik Sigurdh i Rotax Max DD2 körde in på en tredjeplats i den sista RMC-tävlingen i Linköping den 30 september. I och med detta resultat så slutade Patrik Sigurdh på en tredjeplats totalt i den svenska RMC-serien (Rotax Max Challenge). Han fick därmed en plats till Världsfinalen i Portugal den 11 november med över 360 deltagare från 50 länder.