Det är första året någonsin som svensk innebandy tillsammans med Pantamera delar ut ett fair play-pris till ledare och spelare på både dam- och herrsidan. Mullsjös tränare Andreas Elf kan nu titulera sig Årets Fair Play-ledare på herrsidan.

"Andreas är genom sitt ärliga agerande en god ambassadör för innebandysporten. Han är rak och saklig i sin kommunikation och står för en sportslig produkt", lyder motiveringen.

Annons

- Jag blir glad, sen kanske folk blir lite förvånande när de vet hur jag var som spelare, och då kanske det inte rimmar. Men som ledare har jag ett annat sätt, säger Elf till Jnytt.

"Nöjd är fel ord"

Det har gått en dryg vecka sedan Mullsjö AIS säsong tog slut. Laget och klubben ska i dagarna sätta sig ner och utvärdera säsongen och på så sätt få en bild om hur den har varit. Men Elf säger att de inte är nöjda.

- Nöjd är fel ord, vi kan inte vara nöjda. Dels handlar det om klubben, men också om hur jag funkar som person. Jag är inte nöjd förrän vi har vunnit guld och förmodligen är jag inte nöjd då heller. Däremot ser jag att vi har utvecklats som lag och tagit sportsliga steg framåt, säger Elf och fortsätter:

- Förra säsongen slutade vi åtta och åkte ut i kvarten, så om man hårdrar det låg vi lite efter när vi startade säsongen. Vi har knappat in och närmat oss toppen, och om truppen blir som den ska så har vi ett annat utgångsläge inför nästa säsong. Men det krävs ett jättejobb fram till augusti och sedan fortsätta därifrån, det finns fortfarande lag som är bättre än oss när serien startar. Så vi är inte nöjda, men vi har utvecklats bättre än andra, avslutar Elf.