Det var en relativt jämn första halvlek utan speciellt många chanser. I den 43:e matchminuten kunde gästande Halmstad göra 1-0 som blev resultatet efter en spelad halvlek.

- Tyvärr så får de in ett mål i slutet av första halvlek. Men vi går in med en okej känsla inför andra och justerar lite småsaker. Vi kommer ut och dominerar i andra halvlek tycker jag. Jag tror knappt de har ett skott på mål, säger Amir Al-Ammari till Jnytt efter matchen.

J-Södra skickade många långa bollar mot bland annat Jakob Orlov där det var väldigt få som ledde till någon form av målchans.

- Det handlar om att få ner bollen djupt på dem. Att få ner bollen bakom dem och etablera spel därifrån ifall de kommer med hög press.

Vad sa ni i halvtid?

Annons

- Vi påpekade det vi hade gjort fel och var konkreta i vad vi skulle göra i andra halvlek. Det var egentligen små saker men dem småsakerna gjorde stor skillnad.

Amir Al-Ammari var den som skulle rädda poängen för J-Södra. I matchminut 76 kunde mittfältaren sätta dit den bakom Halmstadsmålvakt.

- Det kommer ett inlägg som Fidde (Fendrich) lägger ner till mig och sen är det bara att dra på med höger. Hårt och distinkt, så det ska vara (haha).

Du har gjort mål i två raka matcher nu, vad har du gjort rätt?

- Vi har snackat om att vi ska fylla på och fylla på i boxen och när jag väl får chansen och kommer in i boxen så har jag fått bollen i rätt läge och kunnat sätta dit dem.

- Det är väldigt skönt. Jag jobbar alltid så hårt jag kan för att bidra och det är skönt att jag har gjort det nu.

J-Södra låg under under en stor del av matchen för att sedan göra kvitteringsmålet, men hade chanser att även ta ledningen.

- Självklart vill vi ha tre poäng när vi trycker på som vi gör liksom, och när vi har de chanserna vi har. Men en poäng mot Halmstad är inte fy skam.

Se video med Anton Liljenbäck efter matchen och presskonferensen med lagens tränare.

Jnyttligan

3 poäng: Anton Liljenbäck, stod för en fin insats rakt igenom. Var det hans bästa match i ..

Jnyttligan

3 poäng: Anton Liljenbäck, stod för en fin insats rakt igenom. Var det hans bästa match i J-Södra?

2 poäng: Peter Gwargis, ligger bakom mycket i J-Södras anfallsspel och var ruskigt nära ett nytt drömmål.

1 poäng: Amir Al-Ammari, dundrade in kvitteringen och blev poängräddare.