Annons

Han har provspelat med flera europeiska klubbar, och även testat med Åtvidaberg. Men Dijan Vukojevic stannar i Assyriska ännu en säsong, det står klart på tisdagskvällen.

– Det känns jättebra och det är fantastiskt att han känner det han gör och så mycket så att han vill vara kvar här ännu ett år. Han är en viktig del av vårt lag säger Rubel Shamoun.

Annons

– Vi tycker det är en viktig pusselbit och han har förtroende för Tegan och för klubben. Men vi ville inte pressa honom, och det kanske är därför han känner som han gör, fortsätter Shamoun.

"Konstigt att ingen tagit honom"

Förra säsongen öste Vukojevic in mål för Assyriska, och nu hoppas sportchef Shamoun att han ska mogna ytterligare när han får spela i division två.

– Jag kan tycka att det är lite konstigt att ingen annan har tagit honom. Men så är det kanske i svensk fotboll, att man är lite för feg för att använda unga killar.

Med Vukojevic klar för ytterligare en säsong säger Shamoun att Assyriska nu är nöjda med truppen.

– Som det ser ut nu är detta det sista vi tar in, men om det kommer någon som är för bra för att inte ta in så är truppen inte stängd. Men vi är väldigt nöjda med det vi har.