Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Många kör fel – gata får byta namn

Många kör fel – gata får byta namn

Många kör fel när de ska in på gatan. Därför föreslås nu politikerna i stadsbyggnadsnämnden byta namn på gatan. Ett beslut väntas tas på nämndens sammanträde den 13 juni.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

De ska gå för cancersjuka barn

Sista lördagen i augusti är det dags för Walk of hope, en tipspromenad för att samla in pengar till barncancerfonden. Camilla och hennes vänner har fått ihop ett digert prisbord och siktar på att slå förra årets insamlade summa.

Kommunen växer - så många är vi nu

Trenden fortsätter. Jönköping växer och växer och nu är det bara en tidsfråga innan nästa ”milstolpe”, 140.000 invånare är slagen.

Färdigdeppat - nu kommer höstlovet!

Hösten närmar sig med stormsteg och det märks också inom resebranschen där bokningarna till höstlovet är redan i full gång.

Trenden: Campa glamoröst i jättetält

Gillar du camping men längtar efter en annorlunda upplevelse. Kanske är du trött på att släpa på all utrustning? Då kan ”glamping”, vara någon för dig. Nu har fenomenet hittat till Jönköping.

Sadeltjuvar i farten igen

Under tisdagsmorgonen fick polisen larm om att det hade skett ett inbrott i ett stall i Tofteryd i Vaggeryds kommun.

Nya jobb skapas med hjälp av Rut

Rut-avdraget ökar med 16 procent i landet som helhet jämfört med samma månad förra året, visar nya siffror från Skatteverket.

Tusentals ska lära känna Jönköping

Det blir en färgglad vecka i Jönköping. Regnbågsflaggor sitter på bussarna i samband med prideveckan, och så är det inspark. Tusentals studenter tar på sig sina overaller och sätter färg på staden.

HV71 till Tyskland: "Tackade ja direkt"

HV71 är i full gång med förberedelserna inför kommande SHL-säsong. Denna vecka åker laget till Tyskland för ett träningsläger, där väntar ett intensivt matchande mot internationellt motstånd.
– Vi tackade direkt ja till inbjudan, säger HV-tränaren Nicklas Rahm.
Artikel 2 av 9
De ska gå för cancersjuka barn
Tillbaka till startsidan