Annons

Den största överraskningen var Sigrid Ekebäck som i klass C för flickor på en meter blev silvermedaljör med 260.80 och endast 0.40 p efter segrande finskan Anni Paloheimo. Emma Gullstrand vann tre meter svikthopp i klass A för flickor med personliga rekordet 415.90 p och Max Burman fick en fin bronsplats på en meter svikthopp för pojkar klass A.

På seniorsidan knep Emma Gullstrand brons på damernas en meter svikthopp medan Daniella Nero blev fyra efter en mindre lyckad tävling.

Annons

För JSS sammantaget en mycket bra tävlingshelg där det till slut blev ett guld, två silver och två brons på seniorsidan och fyra guld, två silver och tre brons på juniorsidan.

Medaljer på Julklappshoppet

Samtidigt som de Nordiska Mästerskapen har genomförts har Julklappshoppet i simhopp för hoppare 13 år och yngre ägt rum i Jönköping och Rosenlundsbadets simhoppshall. Sammantaget 140 hoppare från elva klubbar har deltagit där JSS medverkat med 27 simhoppare.

JSS medaljörer blev Anna Stefanidou, Meja Palmer, Pontus Boklund, Meja Gieselmann, Elin Hagelin samt Olle Timmer.

Noterbart är Anna Stefanidou och Meja Palmér som belade guld och silver på en och tre meter svikthopp för flickor klass C med mycket bra noteringar.

JSS
NM