- Det är andra gången jag har varit med om att skor försvinner på Leos Lekland, säger Kristina Almaleh, en av föräldrarna till barnen som deltog i kalaset.
Barn som besöker Leos Lekland får alltid ett armband som visar att de betalat inträde.
Nio barn var inbjudna till ett arrangerat barnkalas på plats. Förutom dem hade två av föräldrarna med sig ytterligare varsitt barn, som de betalade separat inträde för. Kristina är en av dem.
- I slutet av kalaset visade det sig att de tagit betalt för elva barn istället för nio. Trots att jag och en annan förälder visade upp kvitto för våra två barn som inte var med på kalaset ville de inte erkänna att de gjort fel, säger Kristina, som känner sig dåligt bemött.
- Jag tycker synd om föräldern till födelsedagsbarnet som fick betala extra.

Finns skåp
När Kristina pratade med platschefen på Leos Lekland hänvisade hon till sitt förtroende för den personal som skött bandandet av de barn som deltagit under kalaset.
- Det enda vi ville höra var en ursäkt. Jag har full förståelse för att alla kan göra fel men rätt ska vara rätt. Trots att jag visade bilder på hur många barn som var på plats och kvitton trodde de att vi ljög, säger Kristina, som också förlorade sina skor på Leklandet.
Leos Lekland har gjort klart för sina gäster att de inte ansvarar för skor eller värdesaker. Dock finns det mellan 70-80 värdeskåp på plats som kostar 10 kronor varje gång man ska låsa det.

Polisanmälde
- Det är en dålig lösning, ska jag behöva betala en massa pengar igen så fort jag vill öppna skåpet för att hämta min plånbok eller telefon, säger Kristina, som anmält skostölden till polisen.
.