Annons

Nu vädjar polisen till allmänheten om hjälp. Framförallt handlar det om händelser som ägde rum innan själva gripandet.

- Vi söker vittnen till den här händelsen. Framförallt är vi intresserade att komma i kontakt med personer runt Juneporten och Filmstaden om de sett när en person släpades in i en vit bil och åkte från platsen, säger Mikael Antonsson, förundersökningsledare vid polisen i Jönköping.

Det var klockan 21.45 på måndags kväll som det hela inträffade.

– Poliser som patrullerade till fots i höjd med Juneporten blev uppmärksammade av flera vittnen att en person blivit indragen i en bil, sa polisens presstalesperson Erik Terneborn.

Polisen körde ifatt bilen och stoppade den.

– Det gick snabbt, det rörde sig om några minuter så det var ingen jakt.

I bilen satt fem personer, varav en av dem, en man i 20-årsåldern, hade skador i ansiktet som såg ut att komma från en misshandel.

Annons

Fyra personer – en kvinna i 50-årsåldern och tre män i 20- till 30-årsåldern – greps misstänkta för grov misshandel och människorov. De anhölls senare under natten av åklagare.

- Det här inträffade ju runt 21.45. Så om det finns vittnen som var på på platsen mellan 21.30 och 22.00 och har sett något är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dem. Det är bara att ringa 114 14, säger Mikael Antonsson.

Relaterat: Slagsmål på E4 – två män gripna

Vet du mer? Har du bilder? Mejla Jnytt!