Epostadress Lösenord

Annons

Mittfältare uppges vara nära J-Södra

Mittfältare uppges vara nära J-Södra

Jönköpings Södra har gjort klart med fyra spelare inför nästa säsong. Expressen rapporterar nu att ytterligare ett nyförvärv är på väg in.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

SMHI: Ovanligt milt väder på gång

Tisdagen har bjudit på sol och klar himmel, men under natten slår det om då ett slaskigt nederbördsområde sveper in över länet.

Han är Assyriskas första nyförvärv

Han värvades till Assyriska IK redan för ett år sedan. Men först nu är Benjamin Omerovic skadefri – och därmed kan han göra comeback som spelare.
– Jag har blivit mentalt starkare, säger mittbacken.

Grov misshandel vid busshållplats

Två personer greps och är misstänkta för grov misshandel efter ett bråk utomhus. Flera personer blev vittnen till händelsen, som skedde mitt i lunchen.
– Vi tror att det finns mycket information som behövs i utredningen, säger Åsa Willsund vid polisen.

Ny festival för öl- och whiskeyälskare

I januari är det premiär för en ny dryckesfestival i Jönköping med fokus på bra öl, whisky, vin, rom, gin och delikatesser.
– Vi hoppas på 800-1 000 besökare, säger initiativtagaren Jon Espeset till Jnytt.

Avhoppet i JIK: ”Har inte utrymme”

Dan Nordlöf lämnar posten som ordförande i JIK, det blev officiellt under tisdagen. Nu berättar han för Jnytt om avhoppet.
– Verksamheten har till och från lidit, eller snarare påverkats, utifrån historiska ekonomiska svårigheter, säger Dan Nordlöf.

Stars vann efter mäktig vändning

Wetterbygden Stars låg under stort och var nästan uträknat. Men efter en stark vändning gick matchen mot Köping Stars till förlängning – där avgörandet föll i slutsekunderna.
– Vi gav inte upp och det lönade sig, säger Carl Engström efter 99-98-segern.

Fräcka stölder från lastbilssläp

Polisen larmades under tisdagsmorgonen till en rastplats vid Hyltena sedan man fått indikationer på att någon eller några stulit varor från ett lastbilssläp.

Ny stöldkupp mot bygge utreds

Någon gång under natten har någon brutit sig in i en container på en byggarbetsplats i området Dunkehalla i Jönköping. I helgen inträffade en liknande stöld på en byggarbetsplats på Torpa.
Artikel 2 av 9
SMHI: Ovanligt milt väder på gång
Tillbaka till startsidan