Annons

Manuel Engel och Eric Roos såg med varsitt mål till att Växsjö ledde med 2-0 efter den första perioden, och 1:53 in på den andra gjorde Eddie Granberg 3-0.

– Upplevelsen var att det var avslaget, det var en konstig känsla både under och efter matchen. Det kom inte igång med riktiga känslor, säger Mullsjös tränare Andreas Elf som inte tycker det beror på den långa matchserien mot Linköping.

– Nej, vi hade inte problem med orken. Utan det var snarare att de hade det jobbigt. Vi får bra träff på dem i vårt försvarsspel och har många bra lägen, men kan inte trycka dit den.

"De får några enkla mål"

Engel gjorde sitt andra mål för matchen precis innan paus mellan andra och tredje, hemmalaget ledde med 4-0 inför det som blev matchens sista period.

Annons

– De får spelvända och det är de jäkligt bra på, vi slarvar lite och de får några enkla mål.

– Det var inte fel på försvarsspelet, men de får matchen dit de vill. Vi var lite sega i våra omställningar och fick hela tiden spela mot uppställt.

10:58 in på perioden blev det 5-0 genom Valdemar Ahlroth. Då vaknade Mullsjö målmässigt, Gustav Svensson, Henrik Olofsson och Viktor Wibring såg med varsitt mål till att det stod 5-3 med tre minuter kvar att spela.

– Vi får vittring och det kändes som att det darrade lite, även om vi inte kom nära. Vi tar med oss den tredje men vi känner att vi inte kommer upp helt, menar Elf.

Nästa match i Nyhemshallen på onsdag

Men närmre än så kom inte MAIS och när Niklas Ramirez gjorde 6-3 med 26 sekunder kvar punkterades matchen fullt ut. Nästa match spelas i Nyhemshallen på onsdag.

– Vi har goda chanser att vinna, det har vi i oss och det är bara att vakna till liv. Får vi utdelning tidigare i matchen blir det en annan matchbild, och det får vi förhoppningsvis på onsdag, avslutar Andreas Elf.