Annons

Intresset för den mobila livsstilen fortsätter att öka. I år är utställarna på ”husvagnsmässan” som den brukar kallas, fler än någonsin och utställningsytan är fullbokad, både inne i hallarna och på utomhusområdet.

Utbudet är dessutom bredare än någonsin och visar i stort sett hela sortimentet på den svenska marknaden av modeller, utrustning och tillbehör. Även destinationer och aktörer inom den svenska campingnäringen samlas.

På Elmia kommer det finnas möjlighet till oberoende rådgivning om det mesta kring husbilslivet. I anslutning till mässan bor runt 10 000 personer på mässområdet.

För andra året i rad erbjuder mässan ett kostnadsfritt seminarieprogram som i år är utökat. Mässan kommer även i år att få besök från Martin Örnroth från Gone Camping som kommer att föreläsa om Nordliga äventyr och ge sina bästa tips för att våga sikta söderut. Dessutom kommer bloggparet FREEDOMtravel, Husbilsskolan och Husbilen Test att hålla seminarier på mässan. Sveriges Mästerkock 2019, Gabriel Jonsson, bjuder alla mässbesökare på matsmakprov under torsdag-söndag.

Annons

Som vanligt arrangeras det danskvällar, i år med Sannex och Titanix. I år har mässans sista dag, söndagen, ett extra fokus på barnfamiljerna med besök av bland annat Youtubestjärnorna Let´s Feast.

Läs även: