Annons

Som Jnytt tidigare rapporterat har restaurangen i Smedbyn blivit såld. Tony Iskander har tackat för sig och på måndagen öppnade Liban Deli. Det är Abraham Harutunjan, Vartan Calisir och Arman Calisir som nu öppnar Livan Deli även i Huskvarna, efter att tidigare funnits både på väster i Jönköping och på Asecs.

– Vi tror starkt på detta och det har funnits en efterfrågan. Det är därför vi tänkt att vi ska öppna i Huskvarna, vi tror starkt på att det kommer bli bra, säger Abraham Harutunjan.

"Det har gått jättebra"

Till en början är det öppet på vardagar under lunchtid, men det är tider som kan ändras om efterfrågan finns. På måndagen var det första gången de hade öppet och Jnytt tittar förbi efter lunchruschen när det lugnat ner sig i lokalen.

Annons

– Det har gått jättebra faktiskt, vi fick en mjukstart, men det var mer kunder än vi tänkt, säger Abraham Harutunjan och fortsätter:

– Vi har inte gjort någon marknadsföring alls utan har egentligen bara öppnat dörrarna. Vi hade lite problem med leveranser av alla maskiner och byggt om i köket.

Vad säger du om lokalerna?

– Vi har målat om och försökt få lite ljusare och trevligare lokal. Inredningen är anpassad efter vårt system och det har gått bra.

Läs även: