För några veckor sedan öppnade Odd Molly sin pop-up butik på A6. Nu är ytterligare en pop-up på gång och den här gången handlar det om inredning. Det är heminredningsföretaget Lexington som kommer att öppna på A6 i början av december, det uppger JP.se.

Lexington ska ha varit på gång in på A6 under en längre tid och vill stanna permanent. Men eftersom det just nu pågår en stor ombyggnad i affärscentret så får nya aktörer hålla till godo med pop-up butiker (tillfälliga butiksytor).

– Drömscenariot är att vi får vara kvar permanent, säger Peter Hedberg, försäljningsdirektör på Lexington till JP.

Annons

Lexington som kommer att få sina lokaler vid den gröna entrén mitt emot Esprit satsar på både heminredning och kläder. De kommer att ha kvar samma lokal fram till i augusti nästa år därefter arbetar man på en permanent lösning. Även Odd Molly har tidigare uppgett att man är intresserad av en permanent butik, om kunderna så vill.

Händer en hel del på centret

Just nu pågår en stor förvandling av A6 köpcentrum. Nya butiker kommer till och köpcentret utökas.

– Det är mycket på gång just nu, har Lars Bröms centrumchef på A6 tidigare sagt till Jnytt.

– Det kommer att rassla till så småningom, då kan vi berätta om flera nya butiker och koncept. Nu arbetar vi väldigt mycket med området kring Coop.

En del ytor kommer att vara fortsatt tomma och användas för butiker som tillfälligt behöver flytta då ombyggnaden pågår.

A6