Annons

Tvååkers IF gästade Husqvarna FF på Zinkensdamm på Söndagen. Tvååker ligger på en tredjeplats i tabellen inför matchen och Husqvarna näst sist i tabellen, placering 15.

Efter 15 minuter spelade gjorde Tvååker 1-0 efter ett bra anfall. Halvleken, som slutade 1-0 till Tvååker, var relativt jämn.

- I inledningen får vi den matchbilden vi vill ha, vi skapar ytor och kommer med rätt folk. Sen gör de 1-0 och vi blir lite hängiga. Vi har en del möjligheter efter det men kommer inte riktigt till, säger Benjamin Westman.

I andra halvlek kommer Husqvarna till fler chanser. Mycket på grund av Dijan Vukojevic starka inhopp.

- Han är farlig hela tiden och visar att han vill spela och då tycker jag att vi tar över helt.

I matchminut 86 kvitterar Husqvarna efter en inläggssituation genom Albin Carlsson. Och efter det tryckte hemmalaget på för ett ledningsmål och en vinst, men i stället blev det tvärtom. Tvååker kommer i en omställning och gör matchens avgörande mål i minut 90.

Annons

- Det är givetvis en oerhört stor tomhet. Jag tycker vi välförtjänt kvitterar när det är så få minuter kvar, och i matchminut 88-89 har vi en bra chans att göra 2-1. Men i stället kontrar de och vinner matchen. Det är på något sätt en summering av hela säsongen, vi skapar, vi är där men vi har inte det lilla extra i straffområdet.

Tar ni med er något trots förlusten?

- Ja, vi får ta med oss saker ändå. Det är inte så att vi blir bortspelad på något sätt. Vi gör en bra match men det är lite oskicklighet att vi släpper till såklart.

Se video med försvararen Adam Fägerhag efter matchen.